Wednesday, March 20, 2013

Melting Colors - free poetry ebook

My newest poetry book "Melting Colors" is now available as a free ebook.

For the moment you can read a few selected poems from my other book "The Visual Non Visuals" and "Passenger Illusions". The idea is that all my publicly available poems are gathered at a single place. Therefore this book is and will remain free and will 'grow' with new poems (and not only) in the future.

The official book page is on Smashwords:
https://www.smashwords.com/books/view/286951

You can download the ebook in the above Smashwords page (under the paragraph "Available ebook reading formats").

The ebook is available in several formats: pdf, epub, mobi (Kindle), text, et. There is no need to register in Smashwords to download it in any format you like.

Besides Smashwords, you can find it also in the Kobo and Barnes and Noble Nook store (only in epub format, though, and you'll probably have to register there)

Personally, for reading on your computer I would recommend the PDF format, and the EPUB format for reading on mobile/portable devices (iPhone, iPad, tablet, smartphones).

In any case you can always choose any of the formats in the Smashwords page above.

Happy reading!

---

Copyright:
All rights reserved.
Although this ebook is free that doesn't mean that it is public domain. 
You can, therefore download this ebook, send it to somebody else with email, or print it for personal use as long as you acknowledge:
a) the moral rights of the author, that is: you can not change this ebook or claim it or some of its poems, or other text as your own or as those of somebody else, or put poems or other text on blogs, Facebook and the like without the name of the author and the title of the book
b) the economic rights of the author, that is: you can not sell this book (or individual poems, or other text) for profit, either by printing it or by putting it in a site that requires payment for this ebook's download. Printing is allowed only for personal/family reasons (i.e. on your home printer) in a few copies (2-3 copies).

The preferred method if you would like to recommend this book to other people is to give them the Smashwords link and let them download it themselves. Otherwise, just send the ebook by email.

Thank you for your understanding!

Shkrirje Ngjyrash - liber falas me poezi (ebook)


Libri im i ri, "Shkrirje Ngjyrash" është i disponueshëm në version elektronik (ebook) falas.

Për momentin ju mund të lexoni në të disa poezi të zgjedhura nga librat e mi, "Vizualet jo Vizuale" dhe "Iluzione Pasagjere". Ideja është që gjithë poezitë e mia të disponueshme në publik të jenë të mbledhura në një vend. Kështu ky libër është dhe do mbetet falas dhe do "rritet" me poezi të tjera (dhe jo vetëm) në një të ardhme.

Faqja zyrtare e librit është në Smashwords:
https://www.smashwords.com/books/view/286957

Në faqen e Smashwords më sipër mund ta merrni librin (ta "shkarkoni", t'i bëni "download") në paragrafin me titull: "Available ebook reading formats". Për ta bërë këtë nuk ka nevojë të regjistroheni në Smashwords (mjafton të shkoni tek faqja dhe ta merrni).

Libri është i disponueshëm në disa formate, pdf, epub, mobi (Kindle), tekst, etj.

Përveç Smashwords ju mund ta gjeni këtë libër dhe në Kobo dhe Barnes and Noble (në të dyja këto vende vetëm në formatin epub dhe me shumë mundësi do duhet të jeni të regjistruar).

Personalisht, për lexim në kompjuter unë do rekomandoja formatin PDF, dhe për lexim në paisje 'portable' (iPhone, iPad, tablet, smartphones) do rekomandoja formatin EPUB (p.sh. iBooks në paisjet e Apple hap dhe EPUB dhe PDF - gjithashtu ekzistojnë "apps"/aplikacione/programe të tjera falas në këto paisje që mund të lexojnë formatet në fjalë).

Sido që të jetë ju mund të zgjidhni këdo nga formatet në faqen e Smashwords më sipër.

Lexim të mbarë!

---

Copyright:
Të gjitha të drejtat të rezervuara.
Megjithëse libri është falas unë ruaj gjithë të drejat mbi këtë libër.
Ju mund ta merrni këtë libër dhe ta lexoni pa problem, madje dhe t'ia dërgoni me email dikujt tjetër, ose dhe ta printoni për sa kohë ju njihni:
a) të drejtën morale të autorit, që do të thotë që ju s'mund të ndryshoni këtë libër apo të quani atë ose disa nga poezitë si tuajat apo të dikujt tjetër apo të vendosni disa poezi në blog, Facebook e të ngjashme pa emrin e autorit ose titullin e librit
b) të drejtën ekonomike të autorit, që do të thotë që ju nuk mund ta merrni këtë libër dhe pastaj ta shisni me fitim (p.sh. duke e printuar apo duke e vendosur në një faqe dhe duke kërkuar pagesë). Printimi lejohet vetëm për qëllim personal/familjar (p.sh. në printerin e shtëpisë) në pak kopje (p.sh. 2-3).

Forma e preferuar, nëse ky libër ju pëlqen dhe doni t'ia rekomandoni dikujt tjetër është t'i dërgoni adresën e librit në Smashwords dhe ai/ajo ta marri librin vetë. Metoda tjetër është t'ia dërgoni me email. 

Faleminderit për mirëkuptimin!

Sunday, March 3, 2013

Read an e-book week!

http://www.ebookweek.com/images/ebookweeklogoweb.jpg

I'm participating in the read an e-book week promotion on Smashwords!

My two for pay books, "The Visual Non Visuals"  and "Passenger Illusions" receive a 50% discount (use code: REW50 at checkout).

My other book "Melting Colors" is free.

--

Albanian info.

Unë jam pjesmarrës në "Read an ebook week" (java "lexo një ebook") në Smashwords.
Librat e mi në anglisht dhe shqip,  "The Visual Non Visuals" / "Vizualet jo Vizuale" dhe"Passenger Illusions" / "Iluzione Pasagjere" ofrohen me 50% ulje çmimi (përdorni kodin: REW50).

Libri im tjetër "Melting Colors" / "Shkrirje Ngjyrash" është falas.